Ter inspiratie

 

Ter inspiratie zal ik interessante informatie over sector (overstijgende) samenwerking en goede voorbeelden met u delen.
Artikelen treft u aan op deze nieuwspagina en blogs op mijn blogpagina. Wilt u mijn blogs direct in uw mailbox ontvangen? Stuurt u mij dan een e-mail.

Analyse maatschappelijke waarde

Bijzondere aandacht zal ik besteden aan de maatschappelijke waarde van publieke organisaties en de relatie met hun organisatiebelangen. Bij regionale samenwerking, bijvoorbeeld voor leerlingendaling, is dat een belangrijk vraagstuk. Welke maatschappelijke waarde bieden publieke organisaties in de samenleving? Hoe staat deze in relatie tot de organisatiewaarden en -belangen? Hoe kunnen maatschappelijke- en organisatiebelangen op elkaar aansluiten? Ik ben gestart met een analyse voor het onderwijs en de kinderopvang. Een e-paper volgt daarop. Bent u schoolbestuurder of bestuurder in de kinderopvang en wilt u meewerken aan de analyse met een interview? Stuurt u mij dan een e-mail. Als dank ontvangt u gratis en vrijblijvend het analyserapport.

Artikelen

Kabinet adviseert samenwerking tussen kinderopvang en onderwijs

Een IKC opzetten? Gewoon beginnen!

De positionering en maatschappelijke opdracht van een school

Sturen op maatschappelijke waarde

Blijf in verbinding met maatschappelijke thema’s

Met vertrouwen verantwoorden